Str. Intrarea Sectorului Nr 11 (vis-a-vis de Spitalul Victor Gomoiu)

021 320 55 19

Blog

Mustățile pisicilor

Postat pe 13 iunie, 2017 Radu Ionescu

Astazi ne-am gandit sa vorbim despre mustatile pisicilor. Un subiect rar abordat, insa deloc de neglijat, avand in vedere importanta acestora pentru pisici. Poate credeai ca este doar un mit, insa, mustatile pisicilor sunt cu adevarat importante pentru ele, nu degeaba se spune ca daca tragem pisica de mustati nu mai prinde soareci. O vorba din popor, cu multa insemnatate in abilitatile pisicilor de a detecta lucrurile din jurul lor.

Pentru un câine echilibrat este important să aibă propriul său spațiu unde să se poată odihni, mai ales după joacă. Noi, oamenii, acordăm mare atenție alegerii patului nostru în care ne dorim să ne simțim confortabil și să ne putem odihni. La fel de important este și pentru patrupedul tău să aibă în casă un spațiu confortabil, doar al lui.

că în articolul anterior ți-am arătat cele patru motive pentru care este important să îi oferi câinelui tău propriul său culcuș, în articolul de astăzi îți arătăm cum să alegi patul potrivit pentru animalul tău de companie.